facebook
Хвърчило - бебешки и детски дрехи от Англия

 
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ
Буйкиии
Буйкиии

Прочети повече >

Чорапкииии
Чорапкииии

Прочети повече >

Бебешки одеялца
Бебешки одеялца

Прочети повече >

Буйкиииииии
Буйкиииииии

Прочети повече >

 
Как да поръчам?

За да закупите стоки от нашия онлайн магазин е необходимо само да посочите адрес в България, на който да доставим поръчаните от Вас продукти. Имате възможност да изберете вида на доставката: експресна или стандартна. Прочетете стъпка по стъпка как да поръчате лесно и удобно детски дрешки, аксесоари и всичко останало без да ви се налага да излизате от дома или офиса:
 1: Прегледайте продуктите в нашите категории и под категории, изберете желания продукт, проверете наличните размери и изберете този, който смятате, че е подходящ. Когато сте избрали стоката, размера и количеството, което желаете, натиснете бутона „купи”.

 2: Отваря се страницата „Потребителска кошница”. На нея може да видите какви стоки сте избрали до момента, и каква е общата сума на вашата покупка. Можете да продължите да добавяте продукти, като натиснете десния бутон „Пазарувай още”, или да изпратите поръчката с левия бутон "Изпрати поръчка"можете да премахвате продукти, които сте добавили към кошницата си, но не желаете да поръчате. Изберете типа на доставка и метода за плащане.Когато се уверите, че в кошницата се съдържат точно тези продукти, които искате да закупите, може да преминете към следващата стъпка.

 3: След натискане на бутона "Изпрати поръчка" се отваря страницата на която трябва да попълните адреса за доставка и личните Ви данни. Попълнете коректно всички полета, обозначени със * . Моля, обърнете внимание, че адресът за доставка трябва да бъде точен и на него да има човек който да приеме пратката в денят на доставката.

 4: Вие сте готови да изпратите Вашата поръчка - натиснете бутон "Изпрати поръчка" ще получите e-mail с детайлите на Вашата поръчка, точната цена на доставка и денят за доставка. Ако сте избрали да платите по банков път ще ви бъде изпратен номер на банкова сметка по която да преведете дължимата сума. Също така наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона за да потвърди поръчката и да уточни детайлите по доставката.

 Видове доставки:
1
. Стандартна доставка - до всяко населено място в страната, е в рамките на 2 работни дни. Нейната цена е  4.50 лв. Изключение правят населените места в които куриерската служба прави доставки само в определени дни от седмицата

2.
Доставка в рамките на град Варна  е в рамките на 1 работен ден ( до 14 часа на следващият работен ден). Цената и е 2.50 лв.

3 .За поръчки над 70 лв, доставката е безплатна.
Поръчки направени от понеделник до петък до 15 часа ще бъдат обработени същият ден, а след тези часове на следващият работен ден. Поръчки направени в събота и неделя и национални празници ще бъдат обработени в първия работен ден.

 
 

ТЪРСИ В САЙТА
начин на плащане
условия за ползване
 
 


0-6 месеца
6-24 месеца
2-6 години
За мама и ръчно направени изделия
2019, Всички права запазени.
Как да поръчам?